Over TEAMLTD

TEAMLTD
-Living The Dream-

TEAMLTD is een Canadees kledingmerk dat in 2012 is ontstaan. Dankzij het doorslaande succes in Canada heeft TEAMLTD nu een Europese webshop in samenwerking met distributiecentrum M.C. Company.

               

TEAMLTD is echter meer dan enkel een merknaam.

De kledingstijl van TEAMLTD komt voort uit een gedeelde levensstijl, living the dream.

Het nastreven van dromen, het leven met passie en geen angst hebben om je dromen werkelijkheid te laten worden. Living the dream is voor iedereen anders want ieder mens is uniek en ieder mens heeft een andere definitie van droom.

TEAMLTD committeert zich aan mensen die zoveel mogelijk uit het leven willen halen. Je kunt alles bereiken, als je maar doorgaat.

TEAMLTD is enorm populair bij Canadese mannen tussen de 12 en de 40 jaar. Maar ook in de vrouwelijke fashionwereld wint TEAMLTD steeds meer terrein.

TEAMLTD combineert outdoor met een stedelijke touch waardoor de kleding enorm stijlvol maar toch ook comfortabel en stoer is.

TEAMLTD richt zich op actievelingen en avonturiers. Mensen met een passie voor sport, mensen die graag reizen, mensen die genieten van de natuur en van het outdoor leven. Ook op festivals en concerten is de kledingstijl van TEAMLTD favoriet.

TEAMLTD verbindt mensen die hun droom leven. Mensen delen hun ervaringen en leren van elkaar. Social media is een essentiële bouwsteen in het succes van TEAMLTD. De inbreng van burgers en de marketing campagnes hebben ervoor gezorgd dat TEAMLTD is uitgegroeid tot een populair merk. De surfcultuur, BMX, hockey, het outdoor leven, maar ook de atletiekwereld heeft TEAMLTD gemaakt tot het merk hoe het nu is. Volg ons op Instagram!

TEAMLTD associeert de passie voor het leven met interesse in muziek, concerten evenementen zoals Redbull crashed-ice, liefdadigheid, cultuur, reizen en actiesporten. Op deze site zal dan ook regelmatig een blog verschijnen waarin deze onderwerpen terugkomen.

 

Bedrijfsdetails

Distributie centrum
M.C. Company
Bedrijfs-/Kvk nummer: 59181044
VAT/BTW number: NL107196591B01
Phone: +31615263690
Email: info@teamltd-europe.com

In samenwerking met: 
TEAMLTD HQ
2465 Cawthra Rd, 127
Missisauga, ON L5A 3P2
Canada