City t(r)ip: Den Bosch, Nederland

15 augustus 2018, geschreven door Marjolijn

TEAMLTD is sinds augustus te vinden in winkels in Europa. In Den Bosch ligt een deel van onze collectie vandaar dat deze blog de hotspots van Den Bosch toont.

Als je je afvraagt wat je in Den Bosch moet doen: 

Winkelen natuurlijk, begin in de Vughterstraat waar je LTD vindt! 

Wees ook zeker actief!

Beklim de Sint Jan toren, bezoek het Jeroen Bosch museum, vaar door de prachtige binnendieze of maak een stadswandeling. 

Wil je meer natuur ga dan voor een SUP tochtje op de Bossche wateren of duik de Bossche broek in voor een prachtige rustige wandeling. 

Den Bosch heeft tal van gezellige evenementen het gehele jaar door dus check internet als je gaat. 

Uiteraard moet je het Bourgondische leven proeven en daarom zijn onderstaande plekjes must do’s: Scoor je koffie en ontbijt bij coffeelab. De relaxte plek voor een zorgeloze morgen.

Voor een echte Bossche bol moet je wat over hebben, de rij bij banketbakkerij Jan de Groot zegt genoeg. 

Mijn favoriete plek om te lunchen is Gusto: Italiaanse broodjes, salades en pasta’s in overvloed. Super vers en super lekker!

Bij TAPPUNT kun je gezellig borrelen en een spelletje spelen. Het assortiment aan speciaal bier is enorm! Al trek neem dan een flammkuchen.

Ga naar NOMNOM voor een onvergetelijke avond. Je kunt hier heel gezellig zitten en genieten van een hapje en een drankje. De plek voor de perfecte date!

Wil je liever geen kleine gerechtjes, ga dan voor een diner bij MEAT. Heerlijk en goed verzorgd eten van de The Green Egg...

Geniet van Brabant!