Retourbeleid

Ruilen

Helaas is het bij TEAMLTD niet mogelijk om producten te ruilen. Indien je een andere maat, kleur of item wilt bestellen kan het ongewenste item geretourneerd worden. In de tussentijd kun je zelf het gewenste item op onze website bestellen. Op deze manier heb je sneller plezier van je juiste item.

 

Retourneren

Om in aanmerking te komen voor het terugsturen van je order moet voldaan worden aan de volgende criteria: 

  • Het artikel moet ongebruikt zijn en in dezelfde staat als waarin je het hebt ontvangen
  • Het artikel moet vergezeld zijn van de originele verpakking en de originele labels
  • Je hebt 30 dagen na ontvangst de tijd om het product te retourneren
  • Het artikel kan enkel geretourneerd worden middels de bij het digitale orderbevestiging geleverde retourformulier. Het retourformulier dient volledig te worden ingevuld
  • Artikelen uit de sale kunnen niet geretourneerd worden
  • Stickers kunnen niet geretourneerd worden


Indien je niet voldoet aan bovenstaande criteria kan het product niet geretourneerd worden. 

De retourkosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. De kosten om een pakket binnen Europa te verzenden verschilt per land.  
De verantwoordelijkheid van het per post te retourneren artikel ligt bij de afzender. TEAMLTD is niet aansprakelijk voor het beschadigen en/of zoekraken van retour gestuurde artikelen. TEAMLTD adviseert je dan ook om het artikel per aangetekende post te verzenden.

 

Terugbetaling

Op het moment dat wij jouw retourzending hebben ontvangen, ontvang je van ons een e-mail met de retourbevestiging en een credit-nota. Op het moment dat jij de e-mail ontvangt krijg je binnen 5 dagen het bedrag van je retourproduct terug. Terugbetaling vindt plaats middels terugstorting op je bankrekening. 
Let op: heb je een artikel gekocht met een cadeaubon, dan ontvang je geen geld terug. Uiteraard kan je dan een nieuw artikel uitzoeken.

Als je verzendkosten hebt betaald voor je bestelling en je de volledige bestelling retourneert ontvang je de verzendkosten van ons terug. Als je een gedeelte van je order aan ons retourneert dan krijg je de verzendkosten niet terug.

 

Terugbetaling niet verwerkt

TEAMLTD doet zijn uiterste beste om het retourproces zo spoedig mogelijk te laten verlopen. Indien je uiterlijk binnen 5 dagen na ontvangst van de retourbevestiging geen terugbetaling ontvangen hebt, neem dan contact met ons op via info@teamltd-europe.com.

 

Beschadigde artikelen

Onze controle op de kwaliteit van de geleverde producten is zeer zorgvuldig. Mocht je onverhoopt toch een beschadigd of defect product ontvangen, mail dan een foto van de schade met een toelichting naar info@teamltd-europe.com zodat wij het product kunnen vervangen.